Lovren podržao teorije zavjere i poslao poruku Billu Gatesu

Vjeruje da 5G ima veze s koronavirusom

Lovren podržao teorije zavjere i poslao poruku Billu Gatesu

Edmir Škorić

Reprezentativac Hrvatske i štoper Liverpoola Dejan Lovren u centru je pažnje protkelih dana zbog teorije zavjere u koronavirusu.

Defanzivac Redsa koji je rođen u Zenici povjerovao je u jednu od teorija zavjere. Nedavno je podržao hrvatskog političara Ivana Pernara u borbi protiv obavezne vakcinacije.

"Dejan Lovren je prvi poznati nogometaš koji je javno podržao slobodu izbora po pitanju vakcinacije. Hvala ti za hrabrost!" napisao je tom prilikom Pernar na Instagramu, a Lovren mu je odgovorio emotikonom sklopljenih ruku.

Nešto kasnije Lovren je na Instagram storyju podijelio video poznatog teoretičara zavjere, koji tvrdi da mu je obrisan nalog na YouTubeu nakon što je objavio opasan video u kojem korona virus povezuje s uvođenjem 5g mreža.

Lovrenu to nije bilo dovoljno, pa je čak ostavio poruku za Billa Gatesa, jednom od najvećih svjetskih humanitaraca i osnivača Microsofta, koji je do sada u zdravstvene i humanitarne svrhe donirao 50 milijardi dolara.

Nakon što se zahvalio zdravstvenim radnicima širom svijeta zbog borbe protiv korone, Lovren mu je na engleskom ostavio kratku poruku: "Gotovo je, Bille. Ljudi nisu slijepi".

[twitter]https://twitter.com/rorysalad/status/1254895118383042567[/twitter]

Top Komentari

Zulfikar
Bill je se jako uzrujao nece moci spavati narednih 7 dana
2 0
Fareus1921
Nije rođen u Zenici nego u Kaknju.Stalno Zenici sve što valja kakanjsko prisvajate...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi