Del Potro, a da se pomirite? Bivša čestitala Božić - polugola

Kontroverzna božićna čestitka

Del Potro, a da se pomirite? Bivša čestitala Božić - polugola

O. Lekić

Tradicija božićnih čestitki je i ove godine ispoštovana od strane brojnih poznatih ličnosti. Fotografije kako kite jelke su preplavile internet, a posebno se u centru pažnje našla Jimena Baron koja je slavu stekla zahvaljujući vezi sa teniserom Juanom Martinom del Potrom.

Jimena sa Juan Martinom nije zajedno već nekoliko mjeseci, mediji su pisali kako je vezi došao kraj nakon što se saznalo da je teniserov otac unajmio detektiva da prati lijepu argentinsku glumicu, ali i unatoč prekidu ona je i dalje interesantna medijima.

Stoga i nije iznenađujuće što je Jimenina božićna fotografija izazvala veliku pažnju javnosti, posebno ako se uzme u obzir da se na istoj vidi kako jelku kiti - polugola. Nije Jimena jedina koja je odlučila na ovakav način rasplamsati mušku maštu, poznate glumice, voditeljice i starlete kao da se natječu koja će objaviti provokativniju fotografiju uz božićno drvce.

Njezina objava je, očekivano, izazvala velike reakcije i gotovo pola miliona lajkova.

View this post on Instagram

🎄 fᎬᏞᎥᏃ ᏁᎪᏉᎥᎠᎪᎠ 🎄 . (O que foto esperaban...?)

A post shared by Jimena Baron (@baronjimena) on

Top Komentari

Benjamingst
Prava vijermica Djeda Mraz dolazi
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.