Dele Allija je djevojka ostavila zbog igrice, sada je napravio blago rečeno očajnički potez

Sreću traži na stranici za upoznavanje

Dele Allija je djevojka ostavila zbog igrice, sada je napravio blago rečeno očajnički potez

E. Škorić

Veznjak Tottenhama nedavno je ostavljen jer je previše vremena provodio igrajući Fortnite, a sada pokušava da pronađe novu djevojku.

Dele Alli je bio u nemilosti Josea Mourinha, ali to nije jedina loša stvar koja se nedavno dogodila engleskom reprezentativcu. Njega je prije otprilike mjesec dana ostavila manekenka Ruby Mae, s kojom je bio pet godina.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CH5dDZ5BVz2/[/instagram]

Najbizarnije od svega je to što ga je ostavila zato što je on previše vremena provodio igrajući popularni video igru Fortnite.

Toliko je bio ovistan da je na kraju ostao bez voljene osobe. Međutim, sada je već očajnički počeo da traži njenu nasljednicu. Instalirao je aplikaciju za upoznavanje srodne duše i na taj način želi da se spoji sa nekom djevojkom.

Tačnije, otvorio je profil na plaftormi Rayi koja nudi mogućnost upoznavanja osoba. Tu su sreću već okušali neki poznati poput modela Care Delvingne ili holivudske zvijezde Ben Afflecka, pa i pjevačica Adele je koristila Rayi.

Top Komentari

DanteDMC
Pored ovakve ribe on igra mrtvi Fortnite.
3 1
Turgut2
Koji ahmak ka da je 15njak po video igrama
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti