Za njega nema spasa: Bivša NBA zvijezda ponovo uhapšena, drugi put u dvije sedmice
Nekada je bio NBA zvijezda, a sada prosjak, beskućnik i problematičan tip.

Delonte West nastavio po starom

Za njega nema spasa: Bivša NBA zvijezda ponovo uhapšena, drugi put u dvije sedmice

Eldar Ganibegović

Nekada je bio NBA zvijezda, a sada se o njemu piše i priča samo u negativnom kontekstu. Ponovo je uhapšen i to dva puta u dvije sedmice.

Bivši igrač Boston Celticsa, Seattle SuperSonicsa, Cleveland Cavaliersa i Dallas Mavericksa Delonte West uhapšen je po drugi put u samo dvije sedmice, javlja Marca. 

Ovaj 39-godišnjak je navodno uhapšen, odveden u bolnicu i optužen za prekršajno opijanje nakon što je policijska uprava okruga Fairfax primila poziv o pijanom muškarcu na ulici 29. oktobra. 

TMZ javlja da su po dolasku policajci pronašli Westa kako leži pokraj automobila s otvorenim vratima.

Prije manje od dvije sedmice West je uhapšen nakon što ga je kamera jednog navijača uhvatila kako prosi na semaforu nedaleko od ovog drugog incidenta.

Inače, West je košarkašku karijeru okončao 2015. godine i izgubio sve zarađene milione.

Oglasi

Nakon toga je pao u pakao droge i alkohola, u nekim momentima se činilo da se izvukao i spasio, no sasvim je sigurno sada da to nije tako.

Vlasnik Dallas Mavericksa, Mark Cuban, je platio Westu rehabilitaciju, a pomogao mu je i nekadašnji saigrač LeBron James jer svi oni žele da West ponovo ima život koji je dostojan jednog čovjeka.

Međutim, i pored toga čini se da se on nije baš opametio, a tome svjedoče i ova posljednja dešavanja.

"Pobrinuo sam se za svoju familiju i za njihovu djecu i svakoga od njih ko je išao na koledž. Pobrinuo sam se da svako od njih ima svoju kuću.

"Borim se sam. Ne tražim ništa zauzvrat", rekao je West prije neko vrijeme. 

Top Komentari

Sartaalla
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Hot24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi