Najveća 'faca' NBA lige: Na tribine zbog njega dolaze dvije žene

Veliki je zavodnik

Najveća 'faca' NBA lige: Na tribine zbog njega dolaze dvije žene

M. Šljivak

NBA zvijezde poznate su po tome što su veoma često u društvu lijepih žena.

Nerijetko ih možemo vidjeti kako konstantno mijenjaju djevojke, ali apsolutni pobjednik je košarkaš Chicago Bullsa DeMar DeRozan.

Zbog DeRozana na tribine dolaze dvije žene s djecom. Jedna je njegova zakonta supruga Kiara Morrison s kojom ima dvije kćerke, a druga je jedna od njegovih bivših djevojaka imena Shavonti.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgKPrFsuqfD/[/instagram]

One su se nedavno pojavile Los Angelesu tokom utakmice Drew lige na kojoj je 32-godišnji košarkaš igrao. Sjedile su jako blizu jedna drugoj, a kamere su to sve uhvatile.

Obje su pored sebe imale djecu. S Kiarom su bila djeca koju je dobila s DeMarom prethodnih godina, a dijete istih godina ima i Shavonti i mnogi tvrde da bi moglo biti još jedno dijete zvijezde Bullsa.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeHDvedpSJe/[/instagram]

Bez dileme DeMar je jedan od rijetkih koji može dopustiti da 'njegove' dvije djevojke sjede jedna blizu druge i to se ne dešava često.

Uglavnom je među djevojkama velika konkurencija. One ne vole kada vide bivšu djevojku svog muža i pravo je čudo da je Kiara ostala mirna.

Mnoge nakon ovakvih stvari ne bi izdržale i krenule bi u obračun s konkurencijom. Ipak, možda je prisustvo djece i javni događaj na kraju sve spasio.

Petostruki NBA All Star igrač ulazi u svoju drugu sezonu s Bullsima. U prošloj je igrao sjajno i bilježio je 28 poena po utakmici.

Ukupno je u karijeri ovaj 32-godišnjak, koji je još igrao za Toronto Raptorse i San Antonio Spurse u prosjeku od 21 poena po utakmici.

Oglasi