6

Komentari (6)

Tutumaca
Kazu šutala se po ercegovini
Aspirator
samo mogu reci da ovu stranicu treba da bude i sram i stid, svaka slika objevljena na ovu temu je slika koja ovo tipa prikazuje u losom/neugodnom stanju, isto tako javnost nije "zaprepasnjeca" sto je pusten da se brani slobode, svakom ko je "zaprepascen" zelim da ga neko optuzi na pravi boga i da ga bace u zatvor pa da se od tamo brani.... pa majku mu postoje pravila i procedure valjda? ili je to kod nas cim neko nesto protiv tebe kaze odma si 1000% kriv?
HamzaVojvoda
Tacno tako medija i hujka bujka i nema mu spasa
HamzaVojvoda
Vise izgleda da je namerno postavljeno i pokusaj provociranja al to je moje misljenje zato ima sud pa neka svako izlozi svoj stav a sudija nek zakljuci ha ja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.