Drogba videom provocira Ibrahimovića na bosanskom jeziku: "Hey, brate..."

Nakon što je Zlatan objavio snimak

Drogba videom provocira Ibrahimovića na bosanskom jeziku: "Hey, brate..."

Admin Čaušević

Zlatan Ibrahimović je trenutno povrijeđen te će na povratak na teren sačekati neko vrijeme.

Ibrahimović je u ponedjeljak objavio snimak iz teretane kako radi trbušnjake na bokserskoj vreći i sve je impresionirao.

Do izražaja su došli Ibrini mišići s kojim je pokazao da definitivno još uvijek nije za staro gvožđe iako ima 40 godina.

Mnogi slavni sportisti su vidjeli Zlatana kako vježba, a legendarni Didier Drogba je odlučio i da isprovocira Šveđanina bh. korijena.

Drogba je na Instagramu objavio video svog prijatelja kako vježba, a Zlatanu se obratio na bosanskom i engleskom jeziku.

"Hey brate Zlatane gledaj kako oponašaš mog brata iz liberije. Pogledaj šta si ga natjerao da uradi. Nije loše...", napisao je Drogba.

Inače, osoba sa snimka je Sekou Kalasco Damaro i ima 45 godina. Ibrahimovićeva reakcija na provokaciju se još uvijek čeka...

Top Komentari

Karlosicroberto
Kako je lijepo biti glup hahah
1 0
Maxinjo22
??
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi