11

Komentari (11)

Zulfikar
Maradoni pare nisu bile potrebne gdje god da ode pretezno je imao sve djabaluka.
MentalMan87
Hahahaha tacno tako
miki30
Imam jednu zamjerku. Niste ovaj put napisali Mali Zeleni? To vam je jedan mali minus.
IzgubljeniSlon
I šta bi bilo da su mu sad ostale milijarde? Isto mu je bilo pod zemlju i sa i bez novca, ovako je to Diego gospodski potrošio na uživanciju. Rip legendo.
MentalMan87
Cerka mu hvala bogu udata za Aguera,ne fali joj nista sta ce mu pare
Penderinos
Svako ce se sa mnom složiti, na terenu je bio mađioničar i idol mnogima, ali zvan njega je bio ološ i propalica
user1603952710
Samo ce se budale sloziti sa tobom. Covjek je bio i na terenu i can njega madzionicar. Kompletan njegov zivot je magija. Zivio je kako je zivio i mnogi bi dali kompletan svoj zivot za samo dan njegovog. On je imao m... da zivi onako kako hoce, a ne kako neko drugi zeli. Izabrao je sta je izabrao, a mi cemo se naci da covjeku sudimo, kazemo da je olos ili propalica. Jedan je El Pibe, citav njegov zivot je onakav kakav je on odabrao.
Babuka1
Svako ce se normalan sloziti sa njim. A sako ce se budale sloziti i podrzati misljenje da je unistavanje svog zivota drogom, alkoholom i svim ostalim glupostima magija. Nije magija, nije madzionicar, izvan terena je bio olos i propalica, i nadam se da ni jedan mladi covjek nece uzeti njegov zivot kao zvijezdu vodilju.
Bazarich
Ja ne bih dao svoje minute za njegov zivot eto da ti odgovorim
Penderinos
@user1603952710 koji si ti komad budale, zar ti uzor može biti neko ko je na drogama pola života bio, kome je alkohol tekao venama, i kome je to najvjerovatnije došlo glave s obzirom da je dozivio moizdani i srčani udar. Ne kažem, umro bi jednog dana kao i svako, ali svjesno upropastiti svoj život je ludost a ne hrabrost.
Penderinos
@user1603952710 a to što je ostavio sedmogodišnjeg sina samog na ovom svijetu to ništa ? Ko ce njega izvesti na pravi put ? Zar u tim godinama djeci roditelji nisu najpotrebniji ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.