Diego Maradona i snimak koji nikako nije smio da izađe u javnost

Zar opet?

Diego Maradona i snimak koji nikako nije smio da izađe u javnost

E. Škorić

Argentinska zvijezda snimljena je kako pleše sa svojom bivšom suprugom, 34 godine nakon "gola stoljeća".

Maradona je, jedva stojeći na nogama, plesao sa bivšom suprugom, a u jednom trenutku je skinuo hlače i pokazao stražnjicu! Usput, dok je pokušavao nešto reći osobi koja ga je snimala, nije uspijevao, a razlozi takvog stanja nisu pretjerano teški za pogoditi.

Nekoliko argentinskih portala istaknulo je da se trener argentinske Gimnasije pojavljuje u očitom pijanom stanju zajedno s Verónicom Ojedom, onom s kojom je prije nekoliko mjeseci raskinuo.

Inače, 22. juna (jučer) obilježeno je 34 godine od spektakularna dva gola Diega Maradone Engleskoj na Svjetskom prvenstvu 1986. godine u Meksiku. Tada je u nekoliko minuta postigao dva luda gola. Jedan nakon nevjerovatnog prodora, drugi "Božjom rukom".

Top Komentari

user1582360326
Dobar diler
3 2
Keno
Narkoman
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.