"Ne želim da odam poštovanje nasilniku, silovatelju i pedofilu"
Foto - EPA

Djevojka odbila minutu šutnje

"Ne želim da odam poštovanje nasilniku, silovatelju i pedofilu"

Midhat Šljivak

Širom svijeta ovog vikenda je na prvenstvenim utakmicama odata počast legendarnom Diegu Maradoni koji je preminuo u 60. godini života.

Najveće svjetske zvijezde ukazale su čast legendi, ali to je odbila fudbalerka španskog Viajes Interriasa Paula Dapena.

Ona smatra da je Diego bio silovatelj, nasilnik i pedofil i zbog toga je odbila da mu se pokloni.

"Prije nekoliko dana nije bilo minute šutnje za žene žrtve nasilja i ja neću da odajem počast nasilniku", rekla je ona i nastavila je:

"Odbila sam da mu odam počast jer je on bio silovatelj, pedofil i zlostavljač. Zbog toga sam sjela na teren i okrenula leđa", dodala je.

[twitter]https://twitter.com/Jordiarrufat/status/1333090237870968834[/twitter]

Ovako je to izgledalo.

Top Komentari

AmarSahi
Još jedna glupa feministkinja. Nešto sve čekam kada će one postati pametne, podržavam ja da trebamo imati jednaka prava ali ove nove feministkinje žele da muškarci nemaju nikakva prava. Vade se na to da su nas kao rodile i da žene nisu slabije zbog toga a ne znaju da je to prirodna funkcija. Jako malo žena zapravo umre na porođaju. Ne spominju one muškarce koji grade im kuće, stanove, apartmane, prave nove uređaje sa tehnologijom kao računare i mobitele, ma ne kakvi, hajmo mi izmisliti nekakvo silovanje bez pravih dokaza jer će sudija automatski meni dati pare a ovoga staviti u zatvor. Sve više mrzim nadu u čovječanstvo...
8 13
payron
Tako je to je bio jedna velika vucibatina i klosarcina narkomanska
11 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi