Diego Maradona primljen na kliniku za liječenje ovisnosti
Foto - EPA

Ovisan o alkoholu

Diego Maradona primljen na kliniku za liječenje ovisnosti

Midhat Šljivak

Legendarni argentinski fudbaler Diego Armando Maradona primljen je danas u kliniku za liječenje ovisnosti o alkoholu.

Maradona je 2. novembra hitno hospitaliziran zbog dehidracije, a detaljnim pregeledima mu je uočeno i krvaranje na mozgu.

Legendarni frudbaler je odmah operisan, a danas je izašao iz bolnice i zatim se zaputio prema klinici za liječenje ovisnosti o alkoholu.

Maradona će u narednom periodu biti daleko od svih. Bit će mu dozvoljene samo određene posjete i legendarni fudbaler će krenuti u novu fazu života.

Podsjetimo, Maradona je u prošlosti bio i ovsinik o teškim drugama. Iz toga se nekako uspio izvući, ali alkohol je u narednim godinama bio nešto bez čega nije mogao.

Sada će pokušati da se riješi i ovog poroka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi