Argentinci objavili Maradonin snimak nekoliko dana prije smrti: Alkohol, cigarete, pilule...
Foto - Screenshot

Nije se čuvao

Argentinci objavili Maradonin snimak nekoliko dana prije smrti: Alkohol, cigarete, pilule...

Midhat Šljivak

Legenda argentinskog fudbala Diego Maradona preminuo je krajem novembra u 60. godini života.

Čuveni El Pibe je umro nekoliko dana nakon operacije na mozgu i to od zastoja srca i zavio je u crno cijeli fudbalski svijet.

Argentinskim medijima smrt jednog od najvećih fudbalera svih vremena i dalje je top tema, a danas se pojavio video koji ne navodno nastao nekoliko dana prije operacije na mozgu.

Na njemu je Maradona okružen alkoholom i cigaretama, a zabava je organizovana navodno samo nekoliko dana uoči teške operacije kojom je Diego uklonio ugrušak krvi u mozgu.

Ispred Maradone se vidi čaša piva, bočica pilula, dok je pjevao okružen prijateljima. Argentinci pišu da je Diego imao veliki problem sa alkoholom i da je nakon izlaska iz bolnice trebao ići na odvikavanje.

El Pibe je nažalost preminuo 25. novembra u 60. godini. Pokrenuta je i istraga protiv ljekara zbog potencijalnog nemara u liječenju, ali ovakvi snimci govore u korist ljekara.

Snimak žurke objavljen je na argentinskoj TV stanici Confrontados, a OVDJE POGLEDAJTE šta se dešavalo.

Top Komentari

user1580092944
Dosadni ste pravo da Maradonom.. Drag je svima svi ga vole, ali pustite covjeka da pociva u miru.
5 1
realno_govoreci
Zašto ste redakcijo na članka o Baloteliu i feministkinjama blokirali komentare? Isto radite i sa gejašima.Dobro plate Jel tako? Fuj ,dno ste dna.Da smo barem malo normalna država trebalo bi vas tužiti radi promovisanja nemorala !
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti