Nevjerovatna borba oko novca: Rat Maradoninih kćerki i njegovog advokata se nastavio na WhatsAppu

Zabranile mu da dođe na sahranu

Nevjerovatna borba oko novca: Rat Maradoninih kćerki i njegovog advokata se nastavio na WhatsAppu

Endin Čaušević

Diego Armando Maradona preminuo je prije dvije sedmice u 61. godini života.

Maradona je preminuo u svom domu u Buenos Airesu, a njegova smrt šokirala je fudbalski svijet. Maradonino srce jednostavno nije izdržalo, a istraga oko njegove smrti i dalje traje.

Mnogi smatraju da je do smrti doveo nemar ljekara koji su se trebali brinuti za njega i nikome nije jasno kako je skoro 12 sati bio bez nadzora. No, pored istrage oko smrti počela je i borba za njegovu imovinu.

Naravno, svako od njegove porodice želi dio ovog kolača, a u tome prednjače njegove kćerke Dalma i Gianinna. O tome je govorio i njegov advokat Matias Morla koji se brine o sudskim stvarima.

On je u lošim odnosima s njegovim kćerkama već godinama jer one žele da naslijede sve što njihov otac posjeduje, ali je to nemoguće zbog činjenice da nisu njegova jedina djeca.

Da ne cijene Morlu najbolje su pokazale na sahrani legendarnog Maradone kada su ovom advokatu zabranili da prisustvuje istoj.

"Nikad vam neću zaboraviti što ste mi to zabranile. Sram da vas bude", napisao je Morla na WhatsApp grupi Maradoninim kćerkama, a odgovorila mu je ona starija, Dalma koja je samo napisala "kukavice".

Top Komentari

Penderinos
Ma sve dat onome sinu kako se ono zove Sinagra, ma sta Sinagra, sinčina, onakav se jednom radja
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi