Ne izlazi iz teretane i puca od mišića: Bivši fudbaler najviše voli sebe i ogledalo
Nekadašnji fudbaler West Hama i Charltona te mladih selekcija Engleske potpuno je promijenio izgled

Nevjerovatan je

Ne izlazi iz teretane i puca od mišića: Bivši fudbaler najviše voli sebe i ogledalo

M. Šljivak

Brojni fudbaleri su nakon okončanja igračke karijere odlučili da promijene fizički izgled, no ono što je od sebe napravio nekadašnji omladinski reprezentativac Urugvaja i Engleske Diego Poyet koji je postao istinska fizička zvijer.

Diego Poyet ima samo 27 godina, ali je još prije pet godina odlučio okačiti kopačke o klin i to nakon što nije uspio iskoristiti vrhunsku priliku koju je imao u Engleskoj kao sin čuvenog Gustava Poyeta.

Urugvajac je igrao za Charlton i West Ham, te na posudbama u niželigašima i nije se uspio nametnuti. Spas karijere je pokušao naći u Argentini (Godoy Cruz) i Grčkoj (Pafos), ali na kraju je donio odluku da definitivno završi s fudbalom.

Da ne ostane bez posla pobrinuo se otac Gustavo. Legendarni fudbaler učinio ga je svojim pomoćnikom u timovima koje vodi, pa Diego ima poprilično dosta slobodnog vremena.

Njega je iskoristio da napumpa mišiće. Preko noći je ovaj 27-godišnjak je buknuo i od mršavca teškog 70-ak kilograma postao je istinska fizička zvijer.

Oglasi

Zna se Diego pohvaliti na društvenim mrežama. Noge su to na čemu trenutno najviše radi i mora se priznati da izgleda zaista nevjerovatno.

Diego je naravno apsolutna atrakcija gdje god da se pojavi. Na fudbalskom terenu je ogroman u odnosu na sve druge i izgleda poput tenka.

Poyet trenutno radi kao pomoćnik ocu u fudbalskoj reprezentaciji Grčke, a ranije je istu ulogu obavljao u čileanskoj ekipi Universidad Catolica.

Oglasi

Gustavo Poyet je istinska legenda urugvajskog fudbala. Danas 55-godišnji stručnjak fudbalsku karijeru je počeo u francuskom Grenobleu, igrao je za urugvajski River Plate, a ime je stekao boraveći sedam godina u Zaragozi.

Potom je 1997. godine počela engleska avantura. Igrao je za Chelsea i Tottenham, bio je sjajan na terenu, a na Ostrvu je počeo i trenersku karijeru.

Nakon pozicija pomoćnika u Swindonu, Leedsu i Tottenhamu, četiri godine je vodio Brighton, a zatim je radio u Sunderlandu, AEK-u, Betisu, Shanghaiju, Bordeauxu i Universidad Catolici. Selektor Grčke postao je prošle godine.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Više liči na strašilo nego na zvijer...
2 0
Dtox
Vidi se da je 100% prirodno, a meni bas deformisano noge izgledaju
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi