Diletta bez ovog čovjeka jednostavno ne može, a paparazzi su to jedva dočekali
Foto - Instagram

Voditeljica ponovo u zagrljaju turskog glumca

Diletta bez ovog čovjeka jednostavno ne može, a paparazzi su to jedva dočekali

M. Šljivak

Privatni život italijanske novinarke Dilette Leotte jedna je od glavnih tema medija na Apeninima.

Buran ljubavni život često je tema medija u Italiji, a u proteklom periodu nije silazila sa naslovnica zbog brojnih muškaraca sa kojima se povezivala.

Prvo je objavljeno kako je raskinula vezu sa turskim glumcem Canom Yamanom, a zatim se pojavila informacija i fotografija na kojoj jse sa vlasnikom rome Ryanom Friedkinom.

[twitter]https://twitter.com/Gazzetta_it/status/1387408000822956032[/twitter]

Zbog toga se čak i Diletta odlučila oglasiti, što inače i ne čini i istakla je kako joj je već muka od fotografa koji je u stopu prate.

"Uvijek sam šutjela, sve do sada. I možda sam pogriješila. Zapravo sam se zavaravala da će prije ili kasnije dobre informacije prevladati nad junk novinarstvom. Tako sam trpila svakodnevne otrovne tračeve: fotografe ispod kuće i na skuterima iza svakog mog pokreta, dronove izvan prozora, ali sada sam se malo umorila", počinje Diletta i nastavlja:

Oglasi

"Kažem to zato što, čitajući svakodnevno rezervirane za mene neistine u novinama, svako može da pomisli da sam ljudožderka, žena nesposobna da voli. To je neprihvatljivo. U stvari, nemojte mi reći da je to cijena koju treba platiti za uspjeh. Ili da sam ga tražila i tražim zbog šminke, oblina, nošenja odjeće, objavljenih fotografija. Svi izbor koji spadaju u sferu individualne slobode, zar ne? A individualna sloboda, u pogledu poštovanja i uvažavanja drugog, mora se poštovati, zar ne? Ne vrijeđam i nikoga ne osuđujem".

[instagram]https://www.instagram.com/p/COK_wHprsyU/[/instagram]

"Objasnite mi zašto onda žena ne može imati prijatelje, već uvijek i samo ljubavnike. Jer ako dva puta sretnem simpatičnog momka radi aperitiva, da li ćemo odmah razgovarati o novoj ljubavi? Zašto ako radim reklamu s fudbalerom, mjesecima se insinuira da smo tajni par? Jer ako se družim s lijepim glumcem i budemo sretni, mora li to biti izmišljena priča?", pravdala se Diletta.

"I zašto ako, u skladu sa epidemiološkim mjerama, odustanem od divnog putovanja u inostranstvo, govorimo o krizi između nas? Sve sam trpila do sada, ponekad se naučila tome i smijati, ali razmišljam o činjenici da nijedna muška slavna ličnost, talent, javna ličnosmm nazovite kako hoćete, nije predmet morbidne novinarske pažnje u privatnoj sferi, kao ni žena na filmu i TV-u. Mogu li reći da mi je dosadno?"

"Takođe iz poštovanja prema čitaocima koje su prevarili loše informisani novinari. I zbog ljubavi ljudi oko mene koji su često povrijeđeni zbog laži o meni. A takođe i zbog ljubavi moje bake, koja sa 80 godina pogrešno povjeruje svemu što se napiše", zaključila je ona u svojoj objavi.

Nekoliko dana kasnije nakon objave ispovijesti na društvenim mrežama, Diletta je ponovo u zagrljaju turskog glumca.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CNSC6qXBFJT/[/instagram]

Ona i Can uživaju na jezeru Como. Padali su strasni zagrljaji, a paparazzi nisu propustili šansu da ih fotografišu i očigledno da njihova romansa još uvijek traje.

Oglasi

Najnovije vijesti