Diletta ulovljena sa fudbalskom ikonom!

Objavila je i fotografije

Diletta ulovljena sa fudbalskom ikonom!

Admin Čaušević

Diletta Leotta je najpoznatija sportska novinarka današnjice.

Zanosna Italijanka posjeduje sve što treba jednoj ženi - lijepa je, zgodna, atraktivna, uspješna i pametna. Može da ima većinu muškaraca koje zamisli, ali svejedno je izbirljiva i uglavnom njene veze ne opstaju predugo, pa tako nije ni nedavna s turskim glumcem Canom Yamanom, s kojim se razišla nakon nekoliko mjeseci.

U međuvremenu, pojavljuju se razne glasine oko nje i njenog ljubavnog života, ali Diletta sakriva od očiju javnosti svog novog frajera, ako ga uopšte i ima, te ostaje maskimalno posvećena svom poslu.

Nedavno je uhvaćena u društvu Francka Riberyja, bilo je to krajem aprila kada je fotografisana kako šeta sa legendarnim fudbalerom.

Nekoliko sedmica kasnije Diletta je na Instagramu objavila i zajedničke fotografije sa iskusnim Francuzem i otkrila pozadinu.

Naime, za potrebe svoje emisije "Linea Diletta" novinarka je radila intervju sa fudbalerom Salernitane. Kako je navela razgovarali su o pecanju, snovima Salernitane da se spasi i o životu jednog od najboljih krila svoje generacije.

Inače, Diletta je poznata po tome kako svojim stajlingom mnoge ostavlja bez daha i teško je pronaći muškarca koji je ne pogleda makar jednom kada se ona negdje pojavi.

Tako je bilo i minulog vikenda na stadionu San Siro kada su igrali Milan - Atalanta kada je Diletta izazvala ovacije s tribina.

Prekratka haljina dovela je Dilettu u centar pažnje, a ona je još jednom pokazala zbog čega je jedna od najpopularnijih sportskih novinarki na svijetu.

Oglasi

Najnovije vijesti