Diletta je znala da nešto nije u redu: Ostavio je nakon ljetovanja, a sada joj ponovo slomio srce

Turski glumac u centru pažnje

Diletta je znala da nešto nije u redu: Ostavio je nakon ljetovanja, a sada joj ponovo slomio srce

Endin Čaušević

Italijanska novinarka početkom prošle godine potvrdila je ljubavnu vezu s turskim glumcem Canom Yamanom.

Italijanski mediji su nekoliko mjeseci špekulisali o tome da je turski glumac uspio da osvoji srce najpoznatije sportske novinarke na svijetu, a ubrzo nakon toga Diletta je potvrdila da je to istina.

Oboje su objavili nakon toga na Instagramu zajedničke fotografije i činilo se da žive kao u bajci.

Diletta Leotta i turski glumac Can Yaman proslavili Uskrs uz ogromno  čokoladno jaje

Diletta je svoj ljetni odmor provela u Turskoj gdje je uživala sa Yamanom, ali nekoliko sedmica nakon toga njihova veza je pukla.

Diletta Leotta e Can Yaman, spunta un retroscena inedito: l'indiscrezione

Oglasi

Italijanski mediji otkrili su da je Can odlučio da prekine svoju ljubavnu vezu s Dilettom i da joj nije naveo tačan razlog. Ona je bila itekako pogođena zbog toga jer je vjerovala da je se u najboljem redu i to pogodovo nakon zajedničkog ljetovanja u Turskoj.

Diletta Leotta and Can Yaman end the relationship. - Who knows

No, ubrzo nakon toga počelo se pisati da je Can Yaman pronašao novu djevojku, a to se sada i potvrdilo.

Mediji u Italiji pišu da je ovaj poznati turski glumac odlučio da u potpunosti slomi Dilettino srce jer je našao novu djevojku i to ponovo Italijanku. Riječ je o italijanskoj glumici Francesci Chillemi s kojom je objavio već nekoliko fotografija.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CbPaEZ9AVe2/[/instagram]

Navodno, Diletta je bila itekako uzrujana i povrijeđena kada je saznala da Can ima novu djevojku i sumnja da je sve počelo dok su još oni bili zajedno u vezi. Zbog toga ova poznata novinarka rijetko objavljuje fotografije na Instagramu.

Top Komentari

E.Car
Hebe brat ne vadi!!!
6 0
Siop
Marno je par puta i to je to.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti