Procurile fotografije: Diletta Leotta predstavila novog dečka

Nije potvrđeno, ali...

Procurile fotografije: Diletta Leotta predstavila novog dečka

E. Škorić

Diletta Leotta nije dugo patila nakon rastanka sa turskim glumcem Canom Yamanom i već ima novu vezu, iako ona nije zvanično potvrđena.

Prema fotografijama koje je objavio italijanski časopis Chi, zgodna sportska novinarka trenutno je u vezi sa italijanskim manekenom Giacomom Cavallijem. Navodi se da je par već nekoliko mjeseci zajedno, iako nema potvrde s njihove strane.

Diletta je u društvu 28-godišnjeg Cavallija provela praznike i viđeni su zajedno u jednom od kafića u St. Moritzu. Na fotografijama se vidi kako sjede jedno pored drugog, što ostavlja dojam da se radi o nečemu značajnijem od prijateljskog druženja na kafi.

Giacomo dolazi iz Brescije, stručnjak je za ekonomiju i marketing i studirao je u na univerzitetu Bocconi u Milanu.

Oglasi

Sudeći prema objavama na Instagramu, Giacomo uživa u putovanjima, voli odlaziti ljeti na more, zime provodi na planinama i ljubitelj je mode, pa se može reći da ga dosta toga povezuje sa Dilettom.

Za razliku od Dilette, koju na društvenim mrežama prate milioni ljudi, Giacomo nije toliko popularan i njega prati tek 58.000 pratitelja na Instagramu, no Diletta će svakako utjecati na povećanje njegove popularnosti.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CYCdx-lrUfh/[/instagram]

Top Komentari

Zubandan
a ma zaboli me za njom vise i za ostalim djaltarma Evrope. Neka se krkace s kim hoce. Ne znam koji klinac o Dileti, Vandi, Ronaldovoj droci. Dizanje nogu u zrak im je olimpijskli sport.
3 0
MaDaj
Glavna vijest sportskog portala “koga danas ebe neka treba koja nema veze sa sportom” popisam vam se na ovu duplu riječ čije značenje očigledno neznate
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije