Diletta očarala fotografijom s mora: "Postoje oni koji su zumirali i koji lažu da nisu"

Muškarci je obožavaju

Diletta očarala fotografijom s mora: "Postoje oni koji su zumirali i koji lažu da nisu"

Edmir Škorić

Zgodna novinarka Diletta Leotta ne prestaje mamiti uzdahe gdje god da se pojavi.

Slavna italijanska sportska reporterka zaludila je sportsku javnost zbog svoje seksipilne linije, a zbog ljepote i atraktivnog izgleda stekla je svjetsku popularno.

Gdje god da se pojavi, Diletta je u centru pažnje, a ne postoji muškarac koji barem na tren neće pogledati prema njoj, dok se njene fotografije koje je objavljuje na Instagramu često objavljuju na portalima i društvenim mrežama jer prosto niko ne može da joj odoli.

Sada je objavila fotografiju u oskudnom bikiniju dok leži na dasci za jedrenje i uživa u prekrasnom plavom moru i zrakama sunca.

Poput nogometaša, ona si je također uzela zaslužen odmor nakon naporne sezone u kojoj je izvještavala sa stadiona Serije A, te je intervjuisala mnoge slavne ličnosti, a imala je i raznih privatnih avantura, te iza sebe višemjesečnu vezu sa turskim glumcem Canom Yamanom.

Oglasi

Nakon fotografije koju je objavila s mora dok je zavaljena na dasku za jedrenje, uslijedili su mnogi komentari, a posebno se istakao jedan: "Postoje dvije kategorije: oni koji su zumirali i oni koji lažu da nisu".

Diletta je inače nedavno boravila i u susjednoj Hrvatskoj, gdje je također privlačila pozornost gdje god se pojavila.

Top Komentari

axel42
Vrlo interesantna sportska vijest danas! Ovoj mačkurini treba čestitati. Više objava na ss.ba o njoj nego o bilo kojoj drugoj sportskoj ličnosti na svijetu. Ja lično sve moguće o ovoj gospodji znam zahvaljujući ss.ba. Kakav Džeko, Pjanić, Lana Pudar. Ova ima više objava na ovom sajtu nego oni svi skupa.
9 1
Husrefbeg22
Miss Italije i ostatka svijeta!
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi