Osmijeh koji je možda i naškodio igračima Juventusa

Krala je svu pozornost

Osmijeh koji je možda i naškodio igračima Juventusa

E. Škorić

Juventus je večeras gostovao kod Crotonea i osvojio je samo bod, odigravši 1:1.

Stara dama bez Cristiana Ronalda nije uspjela ostvariti pobjedu na ovom naiazgled laganom gostovanju. Imali su gosti i igrača manje u polju, a VAR im je poništio pogodak Alvara Morate koji se nalazio u jako malom ofsajdu.

Morat će aktuelni prvak da se prihvati činjenice da teže ide bez Ronalda, a ostatak igrača Juventusa možda je imao i 'dodatne smetnje' budući da je pored terena bila smještena uvijek nasmijana i dotjerana Diletta Leotta.

Atraktivna novinarka bila je u zanimljivom izdanju i naravno opet je privlačila pozornost igrača, ali i svih aktera utakmice. Najviše je "profitirao" direktor Juventusa Fabio Paratici, koji je imao priliku da razgovara s Leottom prije početka utakmice. Vjerujemo da je uživao u tih nekoliko minuta...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
Eto zbog nje nisu pobjedili ma dajte molim vas
3 0
Mele
Pirlo joj gledao u dupe, zbunio se, pa Dybalu zaboravio pored aut linije..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi