Diletta Leotta razočarala fanove: Nećemo je još dugo gledati na stadionima jer ima druge planove

Završava fakultet

Diletta Leotta razočarala fanove: Nećemo je još dugo gledati na stadionima jer ima druge planove

E. Čaušević

Italijanska sportska novinarka Diletta Leotta već godinama mami uzdahe javnosti na Apeninima.

Diletta je već nekoliko godina jedan od zaštitnih znakova italijanske Serije A, a mnogi s nestpljenjem očekuju njeno javljanje sa stadiona. Ova zanosna plavuša posao novinarke i voditeljice radi već godinama, ali u budućnosti ima nešto drugačije planove.

Njena ljepota je zapažena prije deset godina kada je osvojila nagradu "Miss Elegant", a nakon toga italijanski Sky Sport odlučio je da ju angažuje i ispostavilo se da je to bio odličan potez.

Navijači na stadionima se itekako raduju kada je vide na terenu, a nerijetko joj dobacuju i skandiraju razne stvari. Međutim, Diletta nema namjeru da se još dugo zadrži u svijetu novinarstva i fudbala.

Naime, italijanski mediji prenose da ona trenutno studira pravo, te da je na završnoj godini. Diletta je priznala da želi raditi u struci kada završi fakultet, te da je posao novinarke samo trenutno dok ne dobije diplomu.

Sigurno da će ove vijesti razočarati fudbalske fanove u Italiji, ali i širom svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi