Skrivene kamere na pravom mjestu: Živahna i agresivna Diletta uhvaćena u akciji sa svećenikom

Bilo je napeto

Skrivene kamere na pravom mjestu: Živahna i agresivna Diletta uhvaćena u akciji sa svećenikom

A. Čaušević

Diletta Leotta je već godinama najatraktivnija sportska novinarka i gdje se god pojavi privlači magnet je za muške poglede. 

Leotta je posljednjih godina promijenila nekoliko partnera. Dugo je bila sa turskim glumcem Canom Yamanom, spremala se i svadba, ali je na kraju sve propalo.

Atraktivna Italijanka je već neko vrijeme single, ali nema sumnje da joj udvarača ne nedostoja, međutim odlučila je da zaključa svoje srce.

Poznata novinarka je maksimalno posvećena poslu. Iz vikenda u vikend gostuje na raznim stadionima iz Serije A i nastoji da prošlost ostavi iza sebe.

Nedavno je učestvovala u jednom italijanskom showu gdje je uhvaćena u akciji vjerovali ili ne i to sa svećenikom, a skrivene kamere su se snimile.

Italijani su napravili takvu scenu da sve djeluje kako će neko Dilettu kidnapovati, kada u prostoriju ulazi svećenik koji je izludio novinarku.

Oglasi

Diletta je u tom trenutku potpuno izgubila živce te je nasrnula na svećenika s namjerom da ga pretuče. Bilo je to u nekoliko žestokih psovki.

[twitter]https://twitter.com/dea_channel/status/1574389207509999618[/twitter]

Nakon ozbiljne tuče producenti su prišli Diletti, smirili te je ona ušla u studio gdje se također nije proslavila pošto je zalivena sluzom.

Kada se ustala i pokušala da mu uzvrati Diletta se okliznula i pala što je nasmijalo sve prisutne u studiju. Međutim, na svu sreću Diletta je prošla bez povreda, te se na kraju i sama smijala zbog toga što je bila svjesna da ova emisija ide uživo i da je cijela Italija mogla da vidi njen pad.

Italijanka je neslane šale na svoj račun vrlo brzo ostavila iz sebe te se vratila poslu, pa je tako minulog vikenda bila na San Siru odakle je izvještavala za utakmicu Milan - Juventus.

Oglasi