Hoće li je svijet vidjeti golu? Diletta Leotta je navodno dala ponudu, sve je na igračima Barce

Spremna je i za to

Hoće li je svijet vidjeti golu? Diletta Leotta je navodno dala ponudu, sve je na igračima Barce

Edmir Škorić

Još uvijek nije potvrđeno od strane same voditeljice, ali internetom kruži glasina koja je odmah podigla puls većini muškaraca širom svijeta.

Najseksipilnija i najljepša sportska novinarka, Diletta Leotta (31), navodno je spremna da se skine potpuno gola već sutra navečer, ako igrači Barcelone uspiju u nečemu što bi moglo da se nazove malim čudom.

Kako su objavili pojedini italijanski portali, Italijanka je spremna da se skine sve sa sebe i takva pozira pred objektivom kamere ukoliko Barca pobijedi Bayern s tri razlike na Allianz-Areni.

Bayern je dva puta pobijedio Barcelonu u prošloj sezoni Lige prvaka, dvaput s 3:0. Sada bi se Katalonci mogli osvetiti - i biti nagrađeni za to. Dobiju li takvim rezultatom, imat će prizor za pamćenje, a zahvalni će im biti i mnogi drugi muškarci.

Međutim, pitanje je da li je realno očekivati da Barcelona, ma koliko bila u dobroj formi, može nešto takvo napraviti Bayernu, koji je i mnogo jače sastave Katalonaca u prošlosti znao da demolira.

Oglasi

Duel se igra sutra od 21 sat, a u fokusu je Robert Lewandowski. Poljak se u Bavarsku vraća prvi put otkako je ovog ljeta prešao u Barcelonu. Poznato je da je u osam godina kao igrač Bayerna osvojio apsolutno sve i bio je daleko najbolji strijelac kluba.

No, kako god da se završi duel dva velikana evropskog nogometa, mnogi vjeruju da je navodna ponuda Leotte igračima Barce samo patka i da u svakom slučaju neće biti spremna ići tako daleko.

Inače, 31-godišnja ljepotica objavljuje često provokativne fotografije na svom Instagram profilu, gdje je prati čak 8.4 miliona ljudi, a u prošlosti su internetom kružile njene gole fotografije, koje su navodno nastale tako što je neko hakirao njen mobitel i privatne i intimne stvari iznio u javnost.

Mnogi su je tada ipak podržali, a među njima je bio i bivši reprezentativac Italije Mario Balotelli.

"Svako ima pravo raditi šta želi sa svojim tijelom. Ljudi koji iskorištavaju ovakve situacije su šup*i", napisao je Balotelli na Twitteru i podržao talijansku novinarku.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi