Zbog jedne rečenice Diletta je preko noći postala omražena: "Je li te stid to reći, sponzorušo?"
Atraktivna voditeljica je ostala u drugom stanju s poznatim golmanom Lorisom Kariusom (Foto: Instagram)

Žestok napad na voditeljicu

Zbog jedne rečenice Diletta je preko noći postala omražena: "Je li te stid to reći, sponzorušo?"

M. Šljivak

Poznata voditeljica Diletta Leotta (31) našla se na velikom udaru u Italiji nakon rečenice koju je izgovorila u programu radija. Ona je dala poprilično bizaran komentar na temu ljubavi i zbog toga je postala omražena među običnim građanima Italije i mnogi su je prozvali običnom sponzorušom.

Diletta Leotta stekla je svjetsku slavu kao TV voditeljica. Fudbalski tereni u Italiji ljepši su kada je ona tu, a uporedo ova 31-godišnjakinja ima posao i na radiju, gdje s kolegom Danieleom Battagliom svakodnevno vodi jednosatnu emisiju koja počinje u podne.

Prije nekoliko dana tema emisije je bila ljubav. Tu je Diletta pravi stručnjak s obzirom na činjenicu da je promijenila veliki broj partnera u kratkom vremenu i doslovno je muškarce mijenjala kao čarape.

Ipak, ono što je razbijesnilo slušaoce u Italiji je rečenica koju je izgovorila u programu i zbog koje je mnogi prozivaju tvrdeći da ona nema pravo reći tako nešto.

"Možeš se zaljubiti u nekoga ko nema ogromnu cifru na bankovnom računu", saopštila je Diletta kolegi, a nakon toga su krenuli brutalni komentari za nju i mnogi tvrde da je ona posljednja koja ima pravo to govoriti.

Oglasi

Razlog je jednostavan. Diletta je uvijek bila s momcima koji imaju poprilične cifre na računu, pa zbog ove rečenice voditeljica trpi brojne uvrede od strane običnih građana.

"Je li te stid tako nešto izgovoriti? Pa, ti ne izlaziš s momcima koji nemaju novca", poruka je koju je dobila voditeljica.

Leotta je trenutno u vezi s poznatim golmanom Lorisom Kariusom. S njim čeka i kćerku, a njegova trenuta plata u Newcastleu je 1.2 miliona eura godišnje. Prethodno je napunio račun u Liverpoolu gdje je zaradio 20 miliona eura.

Također, prije Kariusa je bila u vezi s bogatim turskim glumcem Canom Ymanom, najpoznatijim italijanskim bokserom Danieleom Scardinom, no to nije sve.

U jednom periodu je dane provodila s direktorom Sky Sporta Matteom Mammijem. Sasvim slučajno je i on 'pun kao brod', pa nije nikakvo čudo što je Diletta potpuno razbijesnila slušaoce u Italiji jer se vjeruje da ju je on pogurao do televizije.

Diletta Leotta prije i nakon operacija (Foto: Screenhost)

Kratko rečeno, ona ne bira siromašne momke za svoje pratioce. Novac joj itekako igra ulogu u životu i u ovom slučaju bolje da nije ništa govorila.

Ovako je samo navukla bijes na sebe i od omiljene voditeljice preko noći je širom svijeta postala veoma omražena.

Oglasi