Za ovom djevojkom se danas okreću svih fudbaleri, a može je imati samo jedan

Brojne operacije su učinile svoje

Za ovom djevojkom se danas okreću svih fudbaleri, a može je imati samo jedan

A. Čaušević

Danas je planetarno popularna i gdje se god pojavi plijeni muške poglede. Do tog postignuća došla je zahvaljujući brojnim estetskim operacijama koje su značajno utjecale na njen izgled. 

Da fotogafijama iz mladosti će je prepoznati rijetko ko. Nakon što je u nekoliko navrata posjetila klinike za plastičnu hirurgiju postala je jedna od najtraktivnijih žena na svijetu.

Danas ovaj 31-godišnjakinja nije ni nalik djevojki koja je prije decenije ušla u svijet modelinga te počela da se probija na veliku scenu.

Nakon što su se u javnosti pojavile njene fotografije iz mladosti nije ni čudo zašto se našla na udaru kritika pa je i sama priznala da je imala niz estetskih operacija.

Riječ je o Diletti Leotti, itekako poznatoj italijanskoj novinarki za kojom se okreću svih fudbaleri. Scena kada je gleda cijela klupa Napolija dok prolazi stazom na Olimpicu je već sada poprimila epitet kultne.

Oglasi

Italijanka trenutno kotira kao najatraktivnije žensko novinarsko lice, ali pitanje je da li bi to bilo tako da nije bilo brojenih posjeta dokotorima.

Diletta je trenutno u vezi sa njemačkim golmanom Llorisom Kariusom. Ovaj par će kroz nekoliko mjeseci dobiti i dijete nakon što je stigla potvrda da je Italijanka trudna.

Diletta Leotta prije i poslije brojnih estetskih operacija

Ranije se Diletti prigovaralo da je postala novinarka najviše zahvaljujući menadžeru Sky televizije Matteu Mammiju s kojim je bila u vezi od 2016. do 2019. godine.

Poslije toga je bila u vezi sa boskerom Danielom Scardinom, zatim sa glumcem Canom Yamanom, jedan period je bila i sa modelom Giacomo Cavallijem, a svoju sreću je pronašla sa Kariusom.

Novinarka porijeklom sa Sicilije je u petak bila gost u jednoj zabavnoj emisiji gdje su voditelji od nje tražili da pokuša promijeniti pelene pošto će uskoro majka i nije se proslavila.

"Morate mi pokazati kako se ovo radi, još uvijek ne znam", govorila je Diletta kroz smijeh.

Posljednjih godina je voditeljica DAZN-a značajno napredovala i usavršila svoje novinarsko znanje pošto je počela i izvještavati na engleskom jeziku s kojim i komunicira sa svojim dečkom.

Top Komentari

user1676286668
Ko god ima.viska para može je imat...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi