Diletta Leotta više ništa ne krije: Objavila je prvu fotografiju sa svojim novim dečkom

Izazvalo dosta komentara

Diletta Leotta više ništa ne krije: Objavila je prvu fotografiju sa svojim novim dečkom

H. Zilić

Nema više tajni kada je u pitanju ljubav Dilette Leotte.


Poznata italijanska novinarka objavila je novu fotografiju sa turskim glumcem Can Yamanom i evidentno je da više ne kriju svoju ljubav.

Fotografija koju je atraktivna Italijanka objavila već je privukla dosta komentara, a i sam Caman je aktivan na društvenim mrežama kada su u pitanju zajedničke fotografije sa pomenutom novinarkom.

Diletta se u posljednje vrijeme dovodila i u vezu sa Zlatanom Ibrahimovićem, ali ova fotografija koju je objavila otklonila je sve dileme.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CLEpwqPLPVd/[/instagram]

Top Komentari

Opijum
I sad kad je nasla momka, ocel se prestat dileta vise spominjati molim vas? De nesto za sport vezano a ne o opajdarama? Hvala
1 3
K79
Hoće li preći na Islam ?!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi