Turski glumac prvi put objavio fotografiju s Dilettom, na kraju je morao isključiti komentare

Turski glumac prvi put objavio fotografiju s Dilettom, na kraju je morao isključiti komentare

E. Škorić

Italijanska sportska voditeljica Diletta Leotta i turski gluimac Can Yaman definitivno su zajedno.

Ovaj par viđao se nekoliko puta proteklih nekoliko sedmica, ali nije bila potvrđena njihova veza. Sada je sam glumac odlučio da objavi zajedničku fotografiju s Dilettom i da otkloni sve dileme.

Uslijedili su brojni komentari ispod fotografije koju je Can objavio i na kojoj su on i Diletta koja ga grli, a na kraju je glumac isključio komentare koji su očigledno "opteretili" njegov profil.

Fanovi su "poludjeli", a fotografiju je Diletta ubrzo lajkala nakon što ju je Can označio na istu. S obzirom da je jako poznat glumac u Turskoj i svijetu, ima ogroman broj fanova na društvenim mrežama.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CK4LoA3B5HB/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CKJZmDQh6UZ/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CKTOBAUL9aH/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJ8cOrbLS_t/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJyUvR_L2Oc/[/instagram]

Promo

Top Komentari

fantazi_plejer
ovaj portal je prije godinu dvije bio ugledan, bilo je i dobrih clanaka a ovo sad pokazuje te da ste amateri obicni... od 20 clanaka bice 10 o dzeki 5 o wandi i 5 o dilleti... niste klixu ni do koljena mada su i to amateri zezci
11 0
Shojich07
Može li netko pojasniti vezu između ove "vijesti" i sportskog portala????
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi