Diletta ne prestaje da izluđuje muškarce ni za vrijeme izolacije

Naprosto blista

Diletta ne prestaje da izluđuje muškarce ni za vrijeme izolacije

S. Grebović

Jedna od najatraktivnijih novinarki iz svijeta sporta, Talijanka Diletta Leotta, također se nalazi u kućnoj izolaciji zbog koronavirusa.

Ovih je dana svjetski problem broj jedan bez ikakve sumnje koronavirus, koji je u Evropi najviše pogodio Italiju.

Stanovnici ove zemlje se već nekoliko dana nalaze u kućnoj izolaciji, a sve nakon naredbe državnih organa kako bi se spriječilo širenje ove bolesti koja je odnijela više od hiljadu života.

Serija A je prva od Liga petice koja se prekinula uslijed ove bolesti, a nastavak i završetak iste pod velikim je znakom pitanja. S toga su ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu ostali usraćeni praćenja svojih omiljenih timova "na čizmi", ali i bez reporterskih javljanja prelijepe Dilette Leotte.

Atraktivna novinarka DAZN-a koji prati dešavanja sa svih utakmica Serije A također je primorana od kuće obavljati svoj posao. Danas je odlučila sa fanovima na Instagram profilu, kojih inače ima više od šest miliona, podijeliti fotografiju na kojoj se vidi kako sjedi za svojim  laptopom u kućnom izdanju.

Vjerujemo da njenim fanovima nije ni malo svjedeno kada je vide...

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Lunedì, Smart working 🤓 #iorestoacasa

Objavu dijeli 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Top Komentari

Benjamingst
Bas izludi hehehehe
6 1
Rajvosa2019
Guzio bi je jarane da ima i Koronu - dobro bi je izbubo , kasnije bi cunu dobro isafunjo + desinfekcija sa brljom
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi