"Distanca, molit ću": Zašto sagovornik nije smio prići šarmantnoj Diletti?

Pred utakmicu na San Siru

"Distanca, molit ću": Zašto sagovornik nije smio prići šarmantnoj Diletti?

A. Čaušević

Deiletta Leotta je definitivno najšarmantnija voditeljica u svijetu sportskog novinarstva. 

Zanosna Italijanka iz sedmice u sedmicu plijeni pažnju svojim izgledom, a jučer je na stadionu San Siro to uradila zbog nečeg drugog.

Naime, njen sagovornik Massimo Gobbi je u najavi utakmice Milan - Genao morat držati distancu te se nije smio približiti zgodnoj Diletti.

Zbog epidemije koronavirusom italijanska vlada je donijela niz pravila, jedno od njih je da između sagovornika minimalna distanca bude dva metra.

Diletta je tako pred kamerama morala ispoštovati ovo pravilo i sigurno joj je bilo neobično raditi u takvoj atmosferi s obzirom i na prazne tribine San Sira.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi