Diletta s odmora objavila video koji nije za one sa slabim srcem

Ponosno pokazala svoje atribute

Diletta s odmora objavila video koji nije za one sa slabim srcem

Endin Čaušević

Fudbalska sezona u Seriji A završena je proteklog vikenda, a sada je na red došao zasluženi odmor.

Fudbaleri klubova koji nemaju obaveza u evropskim takmičenjima su se odmah "ispalili" na neke egzotične destinacije, a mnogi su odlučili da ljeto provedu na prekrasnoj italijanskoj obali.

U centru pažnje našla se i zanosna italijanska novinarka Diletta Leotta koja je također dobila nekoliko dana odmora.

Ona inače prati Seriju A, te je često viđamo na stadionima širom Italije. Nakon što je sezona završila i ona je odlučila "skoknuti" na more, a svojim videima je oduševila fanove, a to se posebno odnosi na muški dio publike.

Top Komentari

JJ90
Postoji li nešto negdje da se prijavi ovaj dno-dna.ba??? Treba vas ukinut, retardi raspali.
7 3
Benjamingst
Nije ovo novinaru za sportske stranice.... vi ste bas ono amateri... nista nemate svoje, sve copy-pass... niti iko od nasih igraca zeli da interviju objavi sa vama.....
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi