Tiha švedska ljepotica imala je nestvarnu vezu sa Zlatanom: Da li će Diletta rasturiti sve?

Zajedno su već gotovo dvije decenije

Tiha švedska ljepotica imala je nestvarnu vezu sa Zlatanom: Da li će Diletta rasturiti sve?

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović glavna je tema italijanskih medija u proteklim danima.

Napadač Milana navodno je uspio da zavede atraktivnu italijansku voditeljicu Dilettu Leottu i smatraju ga glavnim krivcem ra njen rastanak s bokserom Denieleom Scardinom.

Diletta i Zlatan su snimili nekoliko reklama i tako je počela kružiti priča o njihovom intimnom odnosu, a sve se 'podgrijalo' zajedničkom večerom koja je trajala do pola jedan iza ponoći.

Ova vijest je mnoge začudila jer je Zlatan imao skladnu vezu sa Helenom Segar, 11 godina starijom manekenkom sa kojom ima i dva sina.

Zlatan je sipao hvalospjeve o njoj i nikada nije želio ni da spomene druge žene pored nje, a ovako je govorio o svom odnosu s njom.

"Žena koja ima Zlatana ne treba više ništa".

Helena je sasvim obična djevojka. I prije veze sa Zlatanom, od kojeg je starija 11 godina, nije previše bila u javnosti i nije tipična žena fudbalera.

Uživa u običnom životu, a Zlatana je upoznala kada je on imao 21 godinu.

"Imao je 21 godinu, a ja 32. Imala sam bogatstvo i karijeru i fudbaler mi nije bio potreban. Nije bio ni moj tip muškarca, a upoznala sam ga kada je svojim Ferrarijem zagradio moj Mercedes. Vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Nisam bila raspoložena i izvikala sam se na njega. To mu se dopalo", rekla je Helena jedne prilike.

Da li će Zlatan ostaviti ovu lijepu 49-godišnjakinju zbog Dilette ili je ovo samo neka prolazna kriza, saznat će se u narednom periodu.

Oglasi