Bh. nogometaš večeras hitno napustio Zadrugu, produkcija šuti, no čini se da se zna  pravi razlog
Dizdarević (bijela majica)

Dizdarević je osvojio brojne simpatije u rijaliti emisiji

Bh. nogometaš večeras hitno napustio Zadrugu, produkcija šuti, no čini se da se zna pravi razlog

S. Mlaćo
Bh. nogometaš Dino Dizdarević večeras je napustio reality show Zadruga.

Naime, Dizdareivć je posljednji angažman imao u članu Prve lige FBiH BFK Simm Bau iz Maglaja, a onda je odlučio prekinuti karijeru.

Tačnije, odlučio se uza ulazak u Zadrugu gdje je osvojio brojne simpatije.

Kako prenose srbijanski mediji, Dizdarević je hitno napustio Zadrugu, ali ne navode o čemu se zapravo radi.

Navedeno je da ga je produkcija izvela zbog nepredviđenih okolnosti.

"Dino je izveden iz "Zadruge" jer mu je otac loše. Kako sam dobila informaciju, čovjek je na samrti“, navedeno je u objave jedne od stranica koja pomno prati zbivanja u Zadruzi.

Dino Dizdarević

Bivši igrač Simm-Baua našao se u centru pažnje nakon jednog od haosa u ovoj emisiji. Jedan od učesnika vrijeđao je Dizdarevića i poručio mu je: "Tako kako se ti ponašaš možeš da se ponašao tamo odakle si došao, a ne u Beogradu".

To je itekako izbacilo iz takta bh. igrača koji je odgovorio da je ponosan što dolazi iz Bosne i Hercegovine, a onda je nastao pravi haos između njih dvojice, te ih je osiguranje moralo razdvojiti.

Dizdarević je poručio da mu nije jasno zašto ga toliko vrijeđaju samo što dolazi iz BiH. Na kraju je Dizdarević čak i zaplakao pred kamerama.

Promo

Top Komentari

Gari Garinča
Onaj ko prati Zadrugu nije dobar u glavi.
29 1
Arnel925
Bošnjaci podržavaju srbijanski realiti umjesto da sami naprave nešto kao zadrugu i tu učestvuju.
6 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi