Dino Dizdarević napravio haos i na kraju zaplakao: "Ponosan sam što sam iz Bosne i Hercegovine"

Učestvuje u rijaliti emisiji u Srbiji

Dino Dizdarević napravio haos i na kraju zaplakao: "Ponosan sam što sam iz Bosne i Hercegovine"

E. Čaušević

Bh. fudbaler Dino Dizdarević iznenadio bi sve svojom odlukom da početkom septembra napusti Simm-Bau kako bi učestovao u rijaliti emisiji.

Dizdarević je odlučio da prekine svoju igračku karijeru i napusti klub iz Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, a nekoliko dana nakon toga objavio je da ulazi u Zadrugu.

Ovaj iskusni fudbaler dobio je poziv iz Beograda da bude dio rijaliti šoua "Zadruga 5" što je na iznenađenje mnogih odlučio da prihvati, te je čak prekinuo svoju igračku karijeru.

Dizdarević je u Zadrugu ušao 5. septembra i još uvijek je dio ovog rijaliti šoua, ali čini se da mu ne ide baš kako je očekivao.

Bivši igrač Simm-Baua našao se u centru pažnje zbog sinoćnjeg haosa u ovoj emisiji. Jedan od učesnika vrijeđao je Dizdarevića i poručio mu je: "Tako kako se ti ponašaš možeš da se ponašao tamo odakle si došao, a ne u Beogradu".

To je itekako izbacilo iz takta bh. igrača koji je odgovorio da je ponosan što dolazi iz Bosne i Hercegovine, a onda je nastao pravi haos između njih dvojice, te ih je osiguranje moralo razdvojiti.

Dizdarević je poručio da mu nije jasno zašto ga toliko vrijeđaju samo što dolazi iz BiH. Na kraju je Dizdarević čak i zaplakao pred kamerama.

Top Komentari

Qwertz1
UGASITE PORTAL MOMENTALNO. SPORTSPORT.BA PISE O ZADRUZI POBOGU....
68 1
redbull
Strasno na sta je spao ovaj portal
52 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi