Otišli u Istanbul na odmor, a onda je bh. reprezentativac napravio ono što niko nije očekivao

Dino Hotić zaprosio djevojku Niku

Otišli u Istanbul na odmor, a onda je bh. reprezentativac napravio ono što niko nije očekivao

E. Čaušević

Povremeni bh. reprezentativac Dino Hotić s porodicom je otputovao u Istanbul na zasluženi odmor nakon još jedne duge sezone, a njegova izabranica Nika uopšte nije ni slutila kakav plan ima Dino što se tiče odlaska u Tursku.

Hotić je ranije mogao početi svoj odmor jer nije dobio poziv Faruka Hadžibegića za utakmice reprezentacije BiH protiv Portugala i Luksemburga iako je imao poprilično dobru sezonu u belgijskom Cerlce Bruggeu.

Ovaj 27-godišnji veznjak bi od idućeg mjeseca trebao biti slobodan igrač jer mu ističe ugovor s Cercle Bruggeom i bit će zanimljivo vidjeti da li će produžiti saradnju ili sreću potražiti u nekom drugom klubu.

No, Hotić je odlučio da svaki slobodan dan iskoristi kako bi bio sa svojom porodicom, a odlučio je da odu nekoliko dana u Istanbul.

Inače, bh. fudbaler je već nekoliko godina u ljubavnoj vezi sa Nikom Lešnik s kojom ima već dvoje djece.

Oglasi

Hotić je zanosnu Slovenku zaveo dok je nastupao u Sloveniji gdje je igrao za Maribor, Verzej i Krško. No, odlučio je da je vrijeme i za novi korak u njihovoj vezi što Nika čini se uopšte nije očekivala.

Naime, Hotić je u Istanbulu odlučio da zaprosi majku svoje djece i uz prelijepe fotografije putem Instagrama potvrdio je da je ona pristala da se uda za njega.

"Mijenjamo status veze u 'zaručeni'", objavio je Hotić na Instagramu jutros.

Što se tiče Hotića on je u protekloj sezoni za Cerlce Brugge odigrao 42 utakmice u svim takmičenjima, postigao je pet golova i dodao dvije asistencije.

Za reprezentaciju naše zemlje upisao je ukupno četiri nastupa, a debitovao je u novembru 2019. godine protiv Lihtenštajna.

Top Komentari

Zeleni_zub
Niko nije ocekivao, Zato je ona slucajno obukla ovo jedro na sebe i nekako naisao fotograf da to sve uslika
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi