Dino Rađa potresen zbog smrti Mustafe Nadarevića: Je*em ti ovu godinu, aj završi više

Košarkaška legenda oprostila se od bh. glumca

Dino Rađa potresen zbog smrti Mustafe Nadarevića: Je*em ti ovu godinu, aj završi više

E. Škorić

Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa oprostio se od slavnog bh. glumca Mustafe Nadarevića koji je preminuo u nedjelju u 78. godini.

Za sve navijače Hajduka Nadarević je poseban zbog uloge "inžinjera Duja" u hit seriji "Velo misto".

Upravo po tome će ga pamtiti i Dino Rađa, legenda jugoslovenske i hrvatske košarke.

"Umro je Inžinjer Duje. Naravno da je umro Mustafa Nadarević, ali svima nama koji živimo za Hajduk umro je lik koji je tako dobro odigrao ulogu osnivača kluba. Tu je zacementirao svoju legendu u mojoj glavi. Mogao je sto Izeta odglumiti i ko zna šta još ali inžinjer Duje je unikatna uloga vrijedna zlata. Uz to sam imao priliku upoznati ga. Tako dobar lik, normalan i topao da se zaljubiš u njega odmah. Počivaj u miru, a tvoja legenda ostaje besmrtna. Je*em ti ovu godinu. Aj' završi više", napisao je Dino Rađa na Facebooku.

[facebook]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=692652914719433&id=179732212678175[/facebook]

Top Komentari

Penderinos
E moj Rađa, kakva su vremena došla mogli bi smo i tebe sutra oplakivati. Dosta mladih ljudi umire, da li je do korone ili nas ubi ovo doba, ne mogu biti pametan. Svako dobro i pazi sebe i svoje najbliže !
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi