Direktorica FK Sarajevo postala profesorica na fakultetu u Madridu

Veliki uspjeh

Direktorica FK Sarajevo postala profesorica na fakultetu u Madridu

Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić izabrana je za profesoricu na ISDE fakultetu u Madridu i predavat će međunarodno sportsko pravo.

Ovu informaciju potvrdio je Univerzitet na kojem je Buljubašić magistrirala sportsko pravo i bila povremeni predavač, a isti navodi kako je ponosan što je njegova studentica ostvarila ovakav uspjeh.

Inače, kada već govorimo o njoj, treba reći da je Sabrina već tri godine na kormilu Bordo kluba koji je u prethodnoj sezoni ostvario najveći uspjeh obzirom da se po prv put u historiji domogao duple krune.

Jedan dio života je provela u Sjedinjenim Američkim Državama, a diplomirala je međunarodno pravo na Američkom univerzitetu u BiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Novibroj
Kisela puno fasade, ali nebi joj ja oprostio a za uspjeh svaka cast stim cinom ma jebo to mozes macku orep te ***le okaciti aa aa bogami seex je sustina zivota i orgazam nemoj da si Kisela vidi onu iz crvene zvezde kako se tuca zraci ***ipilom ***om odudara a ti mi izgleda da slabo je drkas puno radis malo se tucas, nevalja to jebo sve diplome a kisel biti nema smisla.
0 0
Metropoljac
Svaka čast Sabrina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi