Nezapamćena bahatost velike zvijezde: Donijeli mu jastučić da ne prlja nove tene
Jedna od najvećih muzičkih zvijezda DJ Khaled šokirao je sve načinom na koji je pratio utakmicu NBA lige (Foto: Screenshot)

Šokirao je sve

Nezapamćena bahatost velike zvijezde: Donijeli mu jastučić da ne prlja nove tene

Midhat Šljivak

Američki muzičar i producent Khaled Mohammed Khaled, poznatiji kao DJ Khaled (46), pokazao je nezapamćenu bahatost tokom NBA utakmice između Miami Heata i Charlotte Hornetsa.

DJ Khaled već je godinama u samom vrhu svjetske muzičke scene, a njegovo pojavljivanje ne sportskim događajima uvijek privuče ogromnu pažnju.

Ovaj 46-godišnjak posebno je ljubitelj košarke. Često ga možemo vidjeti na NBA utakmicama, a sinoć se pojavio na utamici Miami Heat - Charlotte Hornets.

Kamera je u jednom trenutku prikazala Khaleda pored terena te je fokusirala jestučić kojeg je postavio ispod novih tena. Mnogi su mišljenja da je ovo nezapamćena bahatost i potpuno bespotrebno.

Novinarka Charlotte Hornetsa Ashley Shahahmadi imala je priliku razgovarati s ovom muzičkom zvijezdom i on joj je otkrio o čemu se radi.

"Pitala sam DJ Khaleda zašto koristi jastučić. Rekao mi je da su ove patike ekskluzivne, da još uopšte nisu ni puštene u prodaju te da ne mogu dirati nikakav pod jer su novo izdanje", otkriva novinarka Ashley Shahahmadi.

Muzička zvijezda ubrzo je ipak izašla na parket. Odlučio je pokazati šta zna s loptom, pa je ipak isprljao nove tene.

Jastučić pod nogama očigledno je samo bio kratko bahaćenje kako bi pokazao koliko je moćan, ali nakon ovoga je dobio brojne kritike.

DJ Khaled s jastučićem ispod nogu na utakmici NBA lige Miami Heat - Charlotte Hornets (Foto: Screenshot)

Nekima je sve bilo i veoma smiješno. To se posebno odnosi na komentatore utakmice iz Charlottea koji su sve ispratili s osmijehom.

DJ Khaled je velika muzička zvijezda. 'Težak' je oko 75 miliona dolara i pretpostavlja se da će u narednim godinama njegovo bogatstvo dodatno rasti.

Oglasi