Djevojci fudbalera Rijeke rijetki mogu pogoditi godine

Najvrijedniji trofej u kolekciji...

Djevojci fudbalera Rijeke rijetki mogu pogoditi godine

O. Lekić

Najzvučnije pojačanje Rijeke u zimskom prijelaznom roku je svakako Valerij Božinov. Radi se o bugarskom napadaču koji iza sebe ima vrlo zanimljivu karijeru, a ono što je interesantno, jeste da je gotovo svugdje gdje je igrao plijenio pažnju navijača i pripadnica nježnijeg pola.

No, obožavateljice će ovoga puta morati pričekati budući da Božinov već ima svoju odabranicu. Njezino ime je Biljana Doll, inače bivša manekenka, koja svojim atraktivnim izgledom privlači brojne poglede.

Da je svjesna svog izgleda redovito pokazuje na Instagram profilu, objavljujući fotografije na kojima u prvi plan ističe savršenu liniju, ali i mladenački izgled zbog kojeg bi tek rijetki pogodili da ima 42 godine.

Biljana je, interesantno, bivša supruga njemačkog trenera Thomasa Dolla koji je vodeći Ferencvaroš 2015. godine eliminisan od Željezničara u kvalifikacijama za Evropsku ligu.

Romansa između Valerija i Biljane inače traje već dvije godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi