Pravio društvo Del Pieru i Trezeguetu, sad snima s Cecom

Božinov put

Pravio društvo Del Pieru i Trezeguetu, sad snima s Cecom

Edmir Škorić

Bugarski napadač Valeri Božinov igrao je nekada sa zvijezdama Juventusa.

Božinov je najmlađi debitant u Seriji A i svojevremeno je igrao za Juventus, ali nije imao šanse pored Del Piera i Trezegueta. Kasnije je igrao i za Fiorentinu, pa je bio posuđen Staroj dami dok je bila u drugoj ligi.

Godine 2007. prešao je u Manchester City, no nije ništa napraivo. Igrao je onda za Parmu, Sporting, Lecce, Veronu, Vicenzu, Levski iz Sofije, a od 2015. godine je član Partizana.

On bi u narednom periodu trebao da snimi spot sa popularnom srbijanskom pjevačicom Svetlanom Ražnatović Veličković, poznatom kao Ceca.

Božinov bi trebao da se nađe u spotu za pjesmu "Trepni", koja je inače jako popularna u njegovoj Bugarskoj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi