Djevojka koja je često znala podići veliku prašinu tvrdi: "Ispalila sam Ronalda, nije moj tip"

Alice Goodwin se hvali

Djevojka koja je često znala podići veliku prašinu tvrdi: "Ispalila sam Ronalda, nije moj tip"

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu.

Rijetke su djevojke koje bi odbile čudesnog Portugalca, ali ima i takvih. Da je 'ispalila' Ronalda pohvalila se Alice Goodwin.

Britanska manekenka koja je poznata po vezi sa nekadašnjim fudbalerim Jermaineom Pennantom tvrdi da je odbila Cristiana.

"Ispalila sam Ronalda. Nije moj tip muškarca", pohvalila se ona na Instagramu.

Goodwin je od 2014. godine bila u braku sa Pennantom, ali su se rastali zbog čestih prevara koje je bivša zvijezda engleskog fudbala često radio.

Znala je Alice često da podigne prašinu u britanskim medijima i neće biti čudo ako je ovaj odgovor dala čisto da bi se o njoj pisalo.

Top Komentari

Zoilomas
a koji li je to tvoj tim mamu ti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.