Georgina i Ronaldo prekrasnom fotografijom najavili kraj odmora

"Ruku pod ruku"

Georgina i Ronaldo prekrasnom fotografijom najavili kraj odmora

E. Škorić

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez su odmor okončali porodičnom fotografijom koju je potom španska ljepotica objavila na Instagramu.

Georgina odmor završila prekrasnom fotografijom: 'Ruka pod ruku'

Zaljubljeni par pozirao je na obali mora zajedno s njihovom djecom. Poruka je bila jasna - njihov odnos trenutno je neraskidiv i ova porodica zaista živi sretno, zaljubljeno i skladno.

"Ruku pod ruku, s mnogim snovima koje treba ispuniti", napisala je Georgina, a uveliko se šuška da se sprema spektakularno vjenčanje.

Inače, CR i Georgina danima su krstarili Azurnom obalom, a posjetili su Francusku, Monako, Portugal, Španiju i sada će se okrenuti novim poslovnim izazovima.

Zapravo, Ronaldo već u subotu mora "na posao", pošto s Portugalom igra Ligu nacija.

Iako je pandemija koronavirusa mnogima pomrsila planove u 2020. godini, za Georignu i Cristiana ovo je bilo još jedno nezaboravno ljeto.

Top Komentari

Quartararo20
Bravo, ****m ih sve. Dajte vise portal se pretvorio u Ronaldo, Giorgina, Messi i Dzeko
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije