Djevojka Leicesterovog nogometaša napadnuta mačetom dok je gola ležala u krevetu

Emma Hickman ispričala detalje provale

Djevojka Leicesterovog nogometaša napadnuta mačetom dok je gola ležala u krevetu

Edmir Škorić

U kuću nogometaša Leicestera Demaraija Graya ranije ove godine provalile su četiri nepoznate osobe.

Incident se dogodio prošlog proljeća, a sada je 22-godišnja Emma Hickman svjedočila na sudu u Birminghamu, iz čega proizilazi da su četiri osobe provalile u kuću tokom dana, kada je ona, potpuno gola, spavala s djetetom u krevetu.

"Spavala sam kad je neko ušao u moju spavaću sobu. Prvo što sam vidjela bio je muškarac sa mačetom u ruci. Nisam nosila odjeću, pa sam ostala ispod pokrivača", ispričala je djevojka igrača Leicestera.

"Napadači su rekli da me neće dirati, ali prijetili su mojoj majci. Naređeno mi je da se ne mičem i pitali su me gdje su mi novac i nakit. Pokazala sam im na ladicu u komodi. Uzeli su Rolex sat, rekavši kako moj momak može lako kupiti isti", kazala je.

The Sun javlja da je Gray ostao bez dragocjenosti i oko 24.000 funti, a tokom pljačke napadači su uzeli i ključeve njegovog Mercedesa, no nisu uspjeli da ukradu automobil.

Srećom pa je nadzorna kamera u dvorištu snimila kradljivce koji bi uskoro mogli da budu kažnjeni za svoja nedjela.

Top Komentari

Rajvosa2019
Prije bi rekao , ako je vec lezala gola u krevetu da se frajerima digla oklagija a ona mislila da je nesto drugo u pitanju
5 1
Pingvin1999
sta se sve radi da se dodje do zutih novina. cuj gola pa je napali samuraji.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi