Dečko zamolio djevojku da nabroji pet aktivnih igrača, a njeni odgovori će se dugo pamtiti

Nije išlo bez pomoći interneta

Dečko zamolio djevojku da nabroji pet aktivnih igrača, a njeni odgovori će se dugo pamtiti

M. Šljivak
Teme:

Djevojke često znaju iznenaditi apsolutno sve fenomenalnim poznavanjem sporta.

Iako su uglavnom muškarci ti koji vode glavnu riječ u društvu kada je rasprava o sportu u pitanju, dosta je žena koje pokažu da i one itekako dobro znaju o čemu se priča.

Međutim, postoje i one koje prate sport, ali imena sportista im baš nisu jača strana. Jedan takav snimak pojavio se prethodnih dana na društvenim mrežama.

Njen dečko ju je zamolio da bez pomoći interneta nabroji petoricu aktivnih košarkaša u NBA ligi, no to nije pošlo u najboljem redu.

Znala je nekoliko imena igrača koji su izlazili sa sestrama Kardashian i pored njih je dodala dva interesantna imena. Ona je izustila ova imena: Tristan Thompson, Blake Griffin, Kris Humphries, Steven Curry i Kyrie James.

U NBA ligi aktivni su Thompson i Griffin, Humphries je odavno u penziji, a mlada dama je pobrkala ime Stephena Curryja i predstavila ga je kao Stevena.

Oglasi

Također, Kyrieju Irvingu je dala prezime LeBrona Jamesa i napravila je popriličan haos, ali je barem dobro nasmijala svog dečka.

Izazvala je ova djevojka i popriličan broj komentara na društvenim mrežama. Ljubitelji košarke ne mogu da vjeruju šta su čuli, ali realno, djevojka očigledno nije previše zainteresovana za praćenje sporta.

Zbog toga joj ova imena ne treba uzimati za zlo. Nasmijala je mnoge i napravila je pravu pometnju.

Ovako je izgledao njen 'izlet' u svijet košarke.

Oglasi