Djevojka zvijezde Reala o seksu s njim: Nisam htjela doći ovdje dok nije bilo jednom dnevno...

Sara ima smisla za humor

Djevojka zvijezde Reala o seksu s njim: Nisam htjela doći ovdje dok nije bilo jednom dnevno...

M. Šljivak
Teme:

Žene poznatih fudbalera konstantno su u centru pažnje medija.

Gotovo da ne postoji mediji koji ne žele čuti neku tajnu iz veze, a i same žene često u emisijama otkrivaju neke podatke koji baš i nisu za javnost.

Tako je djevojka zvijezde Reala Isca, Sara Salamo, gostovala u jednoj emisiji i govorila je o svojim seksualnim odnosima sa zvijezdom Real Madrida.

"Koliko često imamo seks u posljednjih mjesec dana? Zbog tog pitanja nisam željela ranije doći u emisiju. Nisam željela doći dok ne bismo mogli reći da imamo seks jednom dnevno. Trudimo se ", ispalila je Sara.

Veoma zanimljivo...

Top Komentari

Dr.ZIJAGA
Ovaj portal je postao SVE, OSIM SPORTSKI..Na zalost postalo je bitnije koliko se SEXA Iscova supruga, nego koliko je Isco imao ASISTENCIJA..ali kad znas da tekstove pisu ZNALCI poput SLJIVAKA, onda ti je jasno da covjek kroz svoje tekstove ispoljava SEKSUALNE NEDOSTATKE..
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi