Djevojke mu slale gole fotografije na Instagram, a on ih je sve žestoko "razočarao"

U ljubavi mu ide bolje nego na fudbalskom terenu

Djevojke mu slale gole fotografije na Instagram, a on ih je sve žestoko "razočarao"

Endin Čaušević

Joao Felix još uvijek važi za jednog od najtalentovanijih igrača u Evropi iako mu u Atletico Madridu ne ide baš onako kako se očekivalo.

Ovaj Portugalac je još kao tinejdžer debitovao u dresu Benfice i svojim igrama privukao je interes mnogih evropskih klubova, a onda je odlučio da će karijeru nastaviti u dresu Atletico Madrida.

Felix je u madridski klub stigao na ljeto 2019. godine za čak 130 miliona eura i bilo je odmah jasno da se od njega mnogo očekuje u Atleticu.

Ipak, mnogi smatraju da ovaj 22-godišnjak još uvijek nije u potpunosti opravdao očekivanja, ali je i dalje dovoljno mlad da situaciju preokrene u svoju korist i pokaže da Atletico nije pogriješio što ga je doveo.

Iako mu na fudbalskoj sceni ne ide baš toliko dobro koliko je očekivao na ljubavnom planu su stvari totalno drugačije.

Poznato je da je Felix već dvije godine u vezi s portugalskom manekenkom Margaridom Corceiro, a kako pišu mediji u Španiji oni uživaju zajedno i čak se počelo špekulisati da bi se uskoro mogli i vjenčati.

Oglasi

SportMob – Top facts about Margarida Corceiro, Joao Felix's stunning  girlfriend

Felix je prije Margaride imao nekoliko burnih veza koje nisu trajale duže od nekoliko sedmica, ali se u potpunosti smirio kada je upoznao 22-godišnju manekenku koja je unijela mnoge promjene u njegovom životu.

Portugalski reprezentativac je svojevremeno pričao kako je putem Instagrama u inbox dobijao razne fotografije i videa od strane svojih ženskih fanova.

Joao Felix's girlfriend Margarida Corceiro apologises over X-rated  Instagram slip | 7NEWS

Također, u ljubavi nikada nije imao previše sreće i svjestan je da mu je popularnost itekako pomogla kod djevojaka, ali čini se i na kraju da nađe "onu pravu".

"Popularnost mi je puno pomogla s djevojkama i to moram priznati. Na društvenim mrežama mi često šalju svoje fotografije, pa čak i one na kojima su one gole", rekao je Felix prije nekoliko godina.

Portugalac je uspio da se smiri na ljubavnom planu, a mnogi se nadaju da će uskoro to uspjeti i što se tiče fudbalske karijere. Špekuliše se da bi Felix mogao napustiti Atletico gdje se baš nije pokazao kako je očekivao, a navodno karijeru bi mogao da nastavi u Liverpoolu.

Temos as imagens: João Félix e Margarida Corceiro namoram na praia da  Caparica

Pojedini engleski mediji objavili su nedavno da je interes za njega pokazao Liverpool, te mnogi smatraju da bi za Felixa to bio odličan potez jer bi mu igra Redsa itekako više odgovarala od one u Atleticu koja je dosta defanzivnija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti