Niko više ne može ni naslutiti da je Fernando Torres nekada igrao fudbal
Foto - Twitter

Nevjerovatna promjena tijela

Niko više ne može ni naslutiti da je Fernando Torres nekada igrao fudbal

M. Šljivak

Fernando Torres je tokom fudbalske karijere bio mršavac koji je bio pravi stručnjak za golove.

Bivši španski reprezentativac i član nekoliko evropskih velikana se nakon karijere odlučio za žestoke treninge koji su od njega napravili istinsku zvijer.

Boks, teretana i žestok trening od njega je napravio istinsku zvijer, a on se na društvenim mrežama često pohvali novim izgledom.

Tako je bilo i ovaj put i niko ne bi naslutio da se radi o nekadašnjem fudbaleru.

Torres je u bogatoj fudbalskoj karijeri igrao za Atletico Madrid, Liverpool, Chelsea i Milan, a karijeru je završio u japanskom Sagan Tosuu 2019. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mahatma.Barbie
Slijede komentari bode se, sterodi, ovo ono. Čovjek je kompletnu karijeru bio jako mršav i nije sigurno provodio dane trenirajuci gornji dio tijela. Fazon je što kad neko počne redovno da bilda njegovo tijelo je u šoku i jednostavno ako recimo trenirate 4-5 puta sedmično, vaše tijelo se ponaša kao da ste na steroidima. I to traje sigurno dobrih godinu dana. A za tih godinu dana svako sa imalo dobrom genetikom može nabiti građu kao što je recimo Torres na ovoj slici. Lik od kada je završio fudbalsku karijeru samo bilda i trenira boks, a i prehrana mu je sigurno dobra, nema stresa i ostalo. Još mu je procenat masti u tijelu sigurno ispod 12% jer je čitav život trčao za loptom. I normalno da će biti ovako nabijen, i pomalo izdefinisan.
8 5
Svojprisebi
E ebla te ta maska
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi