Djevojke, oprez! Dybalina bivša izbacila sav prljavi veš

Sada snima i - film

Djevojke, oprez! Dybalina bivša izbacila sav prljavi veš

Atraktivna Antonella Cavalieri, s kojom je u prošlosti u vezi bio Juventusov napadač Paulo Dybala, odlučila je da započne novi život.

Antonella i Paulo bili su u vezi nekoliko godina, činilo se da su jednu za drugo, ali teret koji nosi slava nogometaša Juventusa uticao je na to da ovoj ljubavnoj romansi dođe kraj i da na koncu svako krene svojim putem.

"Popularnost i djevojke koje su se okupljale oko njega uništili su našu vezu. Iako je uvijek poricao da ima druge, u jednom trenutku sam mu prestala vjerovati. Skinula sam roze naočale, spakirala kofere i otišla", rekla je Antonella.

Italijanskim medijima je također otkrila da je ostala živjeti u Italiji, te da joj je želja da se okuša kao televizijska voditeljica, a mnogi joj, s obzirom na savršen izgled, prognoziraju blistavu karijeru.

Uz to se, također, pohvalila i prvom projektom. Odlučila je u Abu Dhabiju snimiti film, ali nije otkrila i sadržaj istog.

Top Komentari

ArminA
Smetaju joj njegove obozavateljke ,a to sto se ona slika haman pa gola i sto svaki drugi drka na njene slike to nema veze .Otiso svijet u kurac sa ovim danasnjim zenama ...
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi