Dobar dio Turske se zgražava zbog fotografije Arde Turana i njegove supruge

Nije li pretjerao?

Dobar dio Turske se zgražava zbog fotografije Arde Turana i njegove supruge

E. Škorić

Turski nogometaš Arda Turan objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako mu supruga pere noge.

Veznjak koji je trenutno na posudbi u Basaksehiru, a igrao je donedavno u Barceloni, izazvao je veliku pobunu objavom na internetu, pošto je javnosti pokazao kako mu supruga Aslihan Dogan Turan pere i masira noge.

Obzirom na ljudska prava u Turskoj i poveznicu Turana i predsjednika Redžepa Erdogana, ova fotografija se protumačila na razne načine, ali je dosta negativnih komentara.

Liberalni Turci osuđuju Ardanov potez i smatraju skandaloznim to što u javnost prikazuje vlastitu suprugu kao poniznu ženu koja mu ispunjava želje.

Top Komentari

EmirTM87
Da je otisao nekim kuravama na masazu sa happy endom bilo bi OK, ali nije uredu da ga masira zena s kojom zivi i koja ga voli. Kakvim se vi glupostima bavite u piccku materinu..
81 7
bananko
sigurno je erdogan morao dat odobrenje hhhh
10 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi