Dobio batine, ali će zaraditi četiri miliona dolara...

Dobio batine, ali će zaraditi četiri miliona dolara...

M. Šljivak

Nedavno je nekadašnji NBA košarkaš Scottie Pippen pretukao čovjeka koji mu je tražio autogram, a ova tuča će legendu Chicago Bullsa vjerovatno koštati četiri miliona dolara.

Advokati optužbe su danas podigli tužbu protiv Pippena, a traži se isplata odštete u visini od četiri miliona dolara, zbog nanošenja teških tjelesnih povreda.

Podsjetimo, Pippen je istukao čovjeka koji je tražio autogram od njega, a legendarni košarkaš je istakao kako ga je ovaj vrijeđao nakon što mu je odbio dati autogram, te da ga je zbog toga udario.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije