Đoković se osramotio na prvom dejtu sa Jelenom

Želio je impresionirati, ali...

Đoković se osramotio na prvom dejtu sa Jelenom

Srbijanski teniser Novak Đoković prisjetio se kako je izgledao prvi spoj za sadašnjom suprugom Jelenom. 

Naime, vinarija Jacob's Creek već neko vrijeme sarađuje sa Đokovićem i o njegovom životu je snimila nekoliko kratkih filmova, a očekivano najviše pažnje plijeni prvi sastanak sa Jelenom u Monte Carlu.

Tada 18-godišnji Novak je želio impresionirati Jelenu, ali stvari se nisu odvijale po planu. 

"Restoran u koji sam je odveo u mojim očima je predstavljao ekskluzivno mjesto, ali u njenim baš i ne", ispričao je Đoković čije je sanjivo prisjećanje supruga Jelena presjekla riječima da je to bio sportski bar.

"Znao sam da voli biftek, pa sam joj naručio. Nije to bilo ono što smo očekivalo i zvali smo konobara kojem smo objasnili da je biftek nezavršen", kazao je Đoković, a konobar je dodao da se tartar biftek služi hladan. 

Naravno, trudio se da prekrije svoju sramotu.

"Znam, odgovorio sam konobaru, ali naravno da nisam znao. Sad svaki put kada vidimo tartar biftek, sjetimo se našeg prvog sastanka", otkrio je Nole.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi